A fotótár

Iskolánk idén is csatlakozott a Magyar Diáksport Naphoz. Fényképes beszámolónk itt látható.

Nagy magyarok nyomában Erdélyben - fotók és videó a kirándulásról

Az idén is megrendezésre került a Jászok nyomában tanulmányi verseny, az eredmények és képek itt láthatók.

Közlekedés Biztonsági Hét az iskolában
Intézményünk 190.000 Ft pályázati támogatásban részesült a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által meghirdetett, a 2014. évi Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram és Intézkedési Terv keretében megvalósuló "A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésre nevelési programjának megvalósítása - a közúti közlekedés biztonságát szolgáló köznevelési intézményi nevelési tevékenység" című projektben.
Április 20-21. között az alsós osztályok tanulmányi séta keretében megismerték az iskola környékén lévő közlekedési táblákat, valamint a kerékpárút használatáról is szó esett. Természetismeret és életvitel-technika órákon a közlekedésbiztonságra nevelő társasjátékokkal ismerkedtek meg.
Április 22-én délelőtt a Ceglédi Rendőrkapitányság alkalmazottai tartottak közlekedésbiztonsági bemutatót, melynek különösen kiemelt területe volt a kerékpáros közlekedés. A gyerekek kerékpáros ügyességüket is kipróbálhatták egy erre a célra megépített pályán. Megnézhették a rendőrautót, és egy nagyon érdekes rendőrkutya bemutatót is megtekinthettek.
Köszönet ezért a színes programért a rendőrkapitányság dolgozóinak.
Április 22-én délután szülőknek és gyerekeknek volt közös foglalkozás. A foglalkozást Kobela Mária igazgató-helyettes szervezte és bonyolította le. A gyerekek és szülők érdeklődőek voltak, jól dolgoztak együtt.
Április 23-24-én online tesztet tölthettek ki a projekt honlapján, amelyben számot adhattak a tudásukról. A pályázati forrásnak köszönhetően minden alsós tanuló fényvisszaverő karpántot kapott ajándékba és a legaktívabbak fényvisszaverő mellénnyel is gazdagabbak lettek.

2015. április 16-án József Attila születésének 110. évfordulója alkalmából
szavalóversenyt szerveztünk iskoláink tanulói számára, melynek a Jászkarajenői Művelődési Ház adott otthont. A megmérettetésen az 5-8. osztályos tanulók vehettek részt. A 25 versenyző változatos és színvonalas produkciókkal tette szebbé a szép számú közönség délutánját. A magas színvonalon előadott szavalatok a versenyzők és felkészítő tanáraik kitartó munkájáról tanúskodtak.

Angol vers - és prózamondó délután
Iskolánkban február 24-én rendeztük meg az immár hagyományosnak mondható angol vers - és prózamondó délutánt. 19 lelkes kisdiák készült a 3., 5. és 6. évfolyamokról versekkel, mesékkel, történetekkel. A produkciók pontos felkészülésről, igényes előadásmódról tanúskodtak. A zsűri 9 tanulót továbbjuttatott a márc. 11-én Cegléden a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvodában megrendezésre kerülő körzeti versenyre.
A résztvevők: Ádám Barbara 5. a - továbbjutó, Antal Dávid 5.a, Antal Laura 3.o. - továbbjutó, Bata Brigitta 6.o., Dudás Dzsesszika 5.a, Farkas Cintia 5. a, Forrás Vanda 5.b Karafiát Zsófia 5. a, Kiss Virág 3. o. - továbbjutó, Lukács Alexandra 6.o. - továbbjutó, Lukács Lolita 3. o., Mácsai Evelin 5.b - továbbjutó, Nagy József Martin 6. o. - továbbjutó, Nagy Karina 5. a - továbbjutó, Radics Enikő 6.o., Rafael Kíra 3. o., Terjéki Petra 3.o. -továbbjutó, Turba Adrienn 5.a, Váczi Eszter 5.a - továbbjutó
Minden tanulónak köszönöm a felkészülését, a továbbjutóknak eredményes szereplést kívánok!
Kobela Mária

Mozgalmasan kezdődött ez a tanévünk. Októberben az 5-6. osztályosok erdei iskolában vettek részt, volt őszi túra a Börzsönyben, egészségnevelési hét, színházba is eljutottunk, és a szünet ellenére a "Tök-jó délután" se maradt el. A jó hangulatról tanúskodnak az következő képek.

Az idei évben rendhagyó módon az iskola tornatermében tartottuk tanévzáró ünnepélyünket. Ami viszont változatlan volt: az átadott díjak, a jutalomkönyvek és a dicséretek magas száma. Gratulálunk minden tanulónak, aki jó eredménnyel fejezte be a tanévet!

A 2014-es évben is nagyon élvezték a nyolcadikosok a babanap rendezvényeit, az önfeledt tréfálkozásról és a játékról néhány fotó található itt.

Az idei DÖK napon nem osztálykeretben tartottuk programjainkat, hanem a MERENDE Műhely jött hozzánk akadályversenyt tartani. A verseny az alsósoknak az iskolaudvaron, a felsősöknek a községi sportpályán volt. Számos érdekes feladattal és izgalmas felajánlásokkal várták a versenyzőket a szervezők és a tanárok.

Tehetségek délutánja: nem maradt üres délutánunk a Széchenyi napok programsorozatban: alighogy befejeztük az Éneklő Osztályok rendezvényeit máris itt a Tehetségek délutánja. A remekül sikerült programról itt tekinthetik meg a fotókat.

Intézményünk pályázati támogatást nyert a Nemzeti Tehetség Program NTP-TM- 13- 0096 projekt keretében nyári táborozásra, "A természet kincsei" címmel Balatonszárszón vehették részt táborozáson iskolánk diákjai. A tábor alatt sok programot támogatott a pályázat, valamint a szállás- étkezés költségéhez is nagymértékben hozzájárulnak.

Az idén 18 tanuló vállalkozott arra, hogy a kötelező tantárgyak mellett a társastánccal is megismerkedjen. A három hónap alatt összesen 6 tánc alaplépéseit sajátították el a gyerekek és ezt koreográfiában is be tudták mutatni. Nagy érdeklődés mellett zajlott a vizsgabál , ugyanis több mint 180 vendég volt kíváncsi a gyerekek bemutatójára. A táncok a következők voltak : cha-cha-cha, salsa, twist ,slow fox, angol keringő és bécsi keringő. A bemutatót jó hangulatú bál követte , köszönhetően Fésűs Ferenc és Fésűs Ádám kiváló zenészeknek .

Nyolcadikosok osztálykirándulása Bogácson

Öregdiák találkozó

Második alkalommal került megrendezésre iskolánkban a "Jászok Nyomában" tanulmányi verseny.
A fényképek itt megtekinthetők.

Iskolánk diákjai évek óta rendszeres résztvevői a területi angol nyelvű vers és prózamondó versenynek,
amit Cegléden rendeznek meg. Az elmúlt évek eredményeire büszkék lehetünk, előkelő helyet szereztek diákjaink.
Idén is ebben a reményben indultak a vállalkozó kedvű, és ügyes tanulók Kobela Mária tanárnő vezetésével a versenyre.
Ezek a képek a helyi fordulón készültek.

Farsang 2014. február 14.

Téli túra

Karácsonyi műsorról készült képek

Alsó tagozatosok néptánc vizsgája

Egészségnevelési napok

Sport Nap

Kézműves napközis tábor június 24.28.

Balatonszárszói tábor 2013.

Erzsébet-program pályázat útján, PontVelem tematikus környezetvődő
táborban vettünk részt Szanazugon június 24-29. között.

Az iskolánkban több éve működő Laurus Alapfokú Művészetoktatási
Intézmény vizsgáján készült fotók itt láthatók.

Alsó tagozatosok az almafavirágzáson.

Június 4-én vetélkedővel emlékeztünk a nemzeti összetartozásról.

Nyolcadikosok bogácsi kirándulása 2013. május 23-24.

Egyéb rendezvények a tanév során.

Farsang 2013.

Nagy Vagy! televíziós vetélkedő képei a Kecskeméti Fürdőből.

Jászkarajenői Jász Hagyományőrzőnap keretében április 27-én megrendezett "Jászok nyomában" műveltségi vetélkedő képei.

Idén először került megrendezésre iskolánkban április 26-án a Romanap.

Második alkalommal járt iskolánkban a Fizibusz.

Nem magyar hagyomány, de minden évben megrendezzük a Halloween Partyt.
2013-ban készült képek itt láthatók.

Iskolánkba idén is ellátogatott a Mikulás.

Az őszi túra fényképei

A Balatonszárszón készült fényképek

Határtalanul Kárpátalján - fotók és videó a kirándulásról

Az MTV stúdiójában készült időjárásjelentés. (videó)

Energiasuli pályázat - nyertes videó.

Angol karácsonyi party - zenés videó

Diáksportnap - zenés videó.

Táncház az iskolában
2011. szeptember 12.

Gyereknap
2011. június

Balatonszárszói tábor
2011. július 19 – 26.

Faültetés a Te Szedd! akció keretében
2011. május 21.

Élőlánc a Parlament körül
Rekordkisérleten vettünk részt, a köztársasági elnök felhívásához csatlakozva.
2011. május 20.

A ballagás képei - zenés videó.

Idén először az oktatási intézményekben megemlékeztünk a Trianoni békediktátum aláírásáról.
A rövid történelmi visszatekintés után nemzeti színű szalaggal kötöttük össze az I. világháború emlékművét, a Trianon emléktáblával.

Az SNI tagozat kecskeméti kirándulásának fotói

A nagycenki osztálykirándulás fotói

Néhány videó is készült, ezek itt láthatóak.

A 2010-2011-es tanév eddigi fotói. (májusig)

Fotók 2009-ből

Az iskola tornacsarnoka 5 éves születésnapját ünnepelte.A rendezvényről néhány fotó.

Fényképek a téli túráról.

   
Főoldal Kapcsolatok Dokumentumok HEFOP Múltunk